26 mei 2024
Thumbnail voor De Jong Intra Vakanties neemt je mee naar Maleisië

De Jong Intra Vakanties neemt je mee naar Maleisië

Bezoek de indrukwekkende nationale parken, wandel over de groene theeplantages, ontdek de Batu Caves net buiten Kuala Lumpur, geniet van de heerlijke gerechten en proef de bijzondere smaak van het Durian-fruit. De Jong Intra Vakanties geeft in de Azië Special van Reisbizz Magazine tips over bijzondere plekken In Maleisië.

THE GARDEN CITY OF LIGHTS
De meeste reizigers starten hun rondreis in Kuala Lumpur, de levendige hoofdstad van Maleisië. Deze gigantische stad is een groene en schone metropool waar iedere wijk z’n eigen sfeer heeft. De bekende Petronas Twin Towers en Menara Kuala Lumpur Tower mogen niet ontbreken. Maak kennis met het bruisende nachtleven en bezoek ’s avonds Chinatown.

MALAYSIA’S GREEN BOWL
Bergen, uitgestrekte hoogvlakten, theeplantages, dichtbegroeide jungle en watervallen: dit is slechts een korte samenvatting van de natuur in Cameron Highlands. Door de ligging in de bergen is het klimaat een stuk koeler dan in andere delen van Maleisië.

DE PAREL VAN DE ORËNT
Penang is al meer dan 20 jaar geliefd bij reizigers uit de hele wereld. Het eiland wordt verbonden met het vasteland middels één van de langste bruggen ter wereld. Georgetown is het cultuurhistorisch centrum van Penang en een bezoek zeker waard.

Wil jij meer tips van De Jong Intra Vakanties over Maleisië? Lees dan het hele artikel in de Azië Special van Reisbizz Magazine.