14 juli 2024
Thumbnail voor De Jong Intra wil zich ‘meer profileren als rondreisspecialist’ en lanceert SmartPackager

De Jong Intra wil zich ‘meer profileren als rondreisspecialist’ en lanceert SmartPackager

De Jong Intra Vakanties lanceert haar bouwstenen-module SmartPackager. De module werd vorige maand al aangekondigd door Tineke Boele en Sarena Zijlmans tijdens Reisbizz Checkt In, maar kan vanaf dinsdag gebruikt worden.

Dat laat Boele weten aan Reisbizz. “We zijn erg enthousiast! Hiermee spelen we in op de vele vragen die we nog steeds krijgen om met bouwstenen zelf een rondreis bij ons samen te kunnen stellen. Maar ook de aanpassingen die wenselijk zijn op de autorondreizen die we aanbieden; dat kan ook allemaal online worden aangepast in deze module.”

Maaike van der Windt, directeur bij de Jong Intra, vertelt waarom de reisorganisatie investeert in de module. “Wij willen ons meer en meer profileren als dé rondreisspecialist en kregen via onze retailpartners regelmatig de vraag naar een bouwstenen module, waarbij reisagenten makkelijk zelf online aanpassingen kunnen maken aan onze standaard rondreizen, een nacht erbij, wat extra excursies of wat extra tijd aan het strand na een rondreis.”

Realtime-beschikbaarheid
Voor de route naar keuze kan een selectie worden gemaakt uit een zeer uitgebreid aanbod aan accommodaties, laat het bedrijf weten. ”Alles boekbaar op basis van realtime-beschikbaarheid. Ook excursies en autohuur (via Sunny Cars) zijn eenvoudig online toe te voegen. Voor het toevoegen van de vluchten wordt binnenkort een uitbreiding in de module gemaakt. Vooralsnog kan dit nu via Team Reisspecialisten of via de chat in SmartPackager.” De (vrijblijvende) offerte wordt opgeslagen om tevens door te kunnen sturen naar de klant, aldus de Jong Intra.  “Voor eventuele aanpassingen en definitief inboeken is de offerte weer op te halen. Het vervolg van het boekingstraject verloopt net als het boeken voor het overige aanbod van de Jong Intra Vakanties inclusief de pakketreisgarantie.”

Voor de rubriek Reisbizz Checkt In gingen Natasja Hoogstede en Linda Andeweg bij De Jong Intra Vakanties. Bekijk hieronder de video, waar de module voor het eerst werd aangekondigd, terug!