20 mei 2024
Thumbnail voor Een weekendje Parijs en Londen met Sunair Vakanties

Een weekendje Parijs en Londen met Sunair Vakanties

Als je de woorden treinen en steden in één zin hoort, denk je al snel aan reserveringssysteem SJORS van Sunair Vakanties. Waarom? Omdat je hier ook aan het juiste adres bent voor al jouw stedenreizen in combinatie met de trein.

SJORS is voor de Eurostar treinen naar Parijs en Londen net zo handig als voor de vluchten. Alle treintijden gemakkelijk in een overzicht. Je ziet direct of, hoe vaak en waar er overgestapt moet worden en dat in combinatie met een suggestie voor de aanreis naar het opstapstation van Eurostar. De prijzen die gegeven worden zijn realtime, dus niet op aanvraag.

Naast het gemak van het boeken heeft Sales Manager Marja Bouwmeester onlangs zelf het Eurostar product weer mogen ervaren. Maar liefst twee weekenden ging zij samen met NS International, Eurostar en 20 reisagenten op pad en combineerde de steden Parijs en Londen in één reis. “Een nieuwe ervaring deze combinatiereis waarin zowel Parijs als Londen centraal stonden. De productkennis die we opdeden is zo waardevol. Voor Eurostar hebben we drie trajecten gedaan, waarbij we op elke traject een andere klasse mochten ervaren.”

“Treinreizen winnen terrein. Parijs is een echte treinbestemming, heel begrijpelijk ook als je ziet hoe vaak Eurostar per dag naar Parijs vertrekt vanuit Nederland en voor Londen reserveringen zien we dat de reiziger het Eurostar product erg op prijs stelt”, aldus Marja Bouwmeester.

Meer lezen over de reis naar Londen en Parijs? Lees dan het hele artikel de Steden & Treinreizen Special in Reisbizz Magazine.