24 juni 2024
Thumbnail voor Emirates biedt haar klanten deze winter korting op attracties in Dubai

Emirates biedt haar klanten deze winter korting op attracties in Dubai

DUBAI – Emirates lanceert dit winterseizoen aanbiedingen op verschillende attracties voor reizigers die Dubai bezoeken. Onder dit aanbod vallen onder andere kortingen op de Burj Khalifa At The Top, de Dubai Fountains Boardwalk Experience en The Views Observatory in het Emaar Sky View Hotel.


Naast deze aanbiedingen zijn er ook andere manieren om te besparen op een vakantie naar Dubai. Zo is er de Emirates Expo Day Pass, een pas die toegang geeft tot de Expo 2020, en de My Emirates Pass, die kortingen geeft bij verschillende winkels, restaurants en attracties. Daarnaast kunnen reizigers één Skywards Mile verdienen per minuut die zij in Dubai besteden door zich aan te melden voor dit Frequent Flyer-programma.

Om van dit aanbod te profiteren is het de bedoeling dat reizigers hun vlucht boeken via de website van Emirates. De aanbieding is enkel geldig voor reizigers die tussen 30 november en 20 december 2021 een retourreis naar Dubai boeken voor reizen tussen 1 december 2021 en 31 maart 2022.

Op dit moment voert Emirates wekelijks 10 passagiersvluchten uit van Amsterdam naar Dubai. Ook de passagiersdiensten naar andere bestemmingen heeft de luchtvaartmaatschappij hervat.