25 juni 2024
Thumbnail voor Met Businessclub De Reisprof naar Abu Dhabi en Dubai: ‘Beleven door te ervaren’

Met Businessclub De Reisprof naar Abu Dhabi en Dubai: ‘Beleven door te ervaren’

SCHIPHOL - Samen met zes reisagenten vertrok in februari de eerste inspiratiereis van dit jaar naar Dubai en Abu Dhabi. Het hoofddoel van deze reis is beleven. Beleven door te ervaren. De reis startte al met een verrassing op Schiphol toen de groep mocht aansluiten bij de businessclass balie van Etihad Airways. Dat kon maar één ding betekenen; er gaat luxe gevlogen worden naar Abu Dhabi.


Na aankomst in Abu Dhabi verliepen de douaneformaliteiten vlot via de VIP-service. Onze chauffeur Habib van Orient Tours, stond al netjes op ons te wachten en bracht ons naar The Abu Dhabi EDITION hotel, voor de eerste overnachting. Hier heerst rust, straalt het hotel luxe uit en ruikt het er heerlijk naar Le Labo.

Belevenissen volgen elkaar snel op
De volgende ochtend vroeg vertrok de groep naar Dubai en stond de Palm Experience op het programma. De monorail bracht ons naar het Atlantis The Palm hotel waar we na een rondleiding konden genieten van een heerlijke lunch. Daarna werden we naar grote hoogte gebracht op The View at the Palm. Wat een view!
Vervolgens naar de Aura Skypool om een duik te nemen in het zwembad gelegen op de 50e verdieping. Een DJ zorgde voor een chille beat en de violist streek een knap deuntje mee. Een bijzondere ervaring.

In de avond nam Sarah van Orient Tours ons mee voor de Middle East Food tour. Een wandeling door het oude centrum van Dubai waarbij we bij een drietal lokale restaurants Arabische gerechtjes met elkaar konden delen. De tour duurt vier uur waarbij je echt het historische centrum doorkruist.

Businessclub de Reisprof
Maandelijks komen de reisprofessionals van Businessclub De Reisprof bij elkaar om kennis uit te wisselen, samen te sparren en doormiddel van netwerken hun zichtbaarheid te vergroten. Het bijzondere aan deze club is, dat het niet uitmaakt voor welke reisorganisatie je werkt of in het geval van een ZRA, bij welke organisatie je bent aangesloten.

Lees het volledige foto- en reisverslag in het nieuwe Reisbizz Magazine.