24 oktober 2024
Thumbnail voor Mirelle Bergenhenegouwen hijst zeilen VakantiePiraten voor Nederlandse reisbranche

Mirelle Bergenhenegouwen hijst zeilen VakantiePiraten voor Nederlandse reisbranche

AMSTERDAM - Mirelle Bergenhenegouwen heeft zich aangesloten bij de HolidayPirates Group om het Nederlandse team van VakantiePiraten te ondersteunen als Senior Business Development Manager. Met jarenlange ervaring bij verschillende reisorganisaties en een netwerk in de reisbranche, gaat Mirelle zich focussen op de groei van VakantiePiraten op de Nederlandse markt.


Mirelle was bijna twaalf jaar als salesmanager werkzaam bij Odysseus waar ze veel contact had met reisagenten. Daarna vervulde ze verschillende salesfuncties bij onder andere Baobab, Oad, Vakantieboulevard en Destin Travel Group. “VakantiePiraten is geen touroperator, maar een inspiratieplatform die het reisaanbod van anderen promoot. De klant wordt dus doorgelinkt naar de website van de touroperator. Op dagelijkse basis inspireren we onze volgers met leuke reisdeals en ontwikkelen we bestemmingscampagnes voor verkeersbureaus.”, legt Mirelle uit.

In Berlijn zit het hoofdkantoor van de groep. “We hebben inmiddels een bereik van een half miljoen volgers op Facebook in Nederland en opereren in tien verschillende landen. Ieder land heeft zijn eigen ‘piratennaam’. Vanwege de groei in Nederland ben ik hier aangesteld om contact te kunnen leggen met de partners en de contacten die ik al heb gelegd te bezoeken. Het is een enthousiaste organisatie met een leuke crew, om maar in de piratentermen te blijven. Het is belangrijk om een klik te hebben met een organisatie en die is er zeker met HolidayPirates. Ik kijk ernaar uit om iedereen erover te vertellen en leuke samenwerkingen op te zetten in de branche.”

Expertise en ervaring
“Mirelle is een fantastische toevoeging aan ons team. De expertise en ervaring die zij meebrengt zal ons helpen voort te bouwen op de Nederlandse markt”, meldt Phil Salcedo, Head of Market UK, US, NL & PL bij HolidayPirates. “Mirelle heeft al een beroep gedaan op haar uitgebreide contacten in de industrie voor aansprekende bestemmingscampagnes en promotiemogelijkheden voor goede reisdeals.”