12 mei 2024
Thumbnail voor Paul van Laarhoven (De Jong Intra): ‘Bali is helemaal terug op de kaart’

Paul van Laarhoven (De Jong Intra): ‘Bali is helemaal terug op de kaart’

DENPASAR - Vele jaren op rij was Bali een grote bestemming voor de Jong Intra Vakanties. Tot maart 2020. Twee volle jaren kon Bali geen internationale toeristen ontvangen. Inmiddels is het toerisme weer op gang gekomen. Reden voor Paul van Laarhoven, manager touroperating De Jong Intra Vakanties, om een bezoek te brengen aan het eiland en alle hotels persoonlijk te bezoeken.


Het verraste Paul positief dat veel hotels gedurende de twee zware jaren open gebleven zijn en flink geïnvesteerd of gerenoveerd hebben. De Jong Intra Vakanties nodigde een aantal van haar belangrijkste hotelpartners alsmede haar incoming agent uit voor een diner op het strand van Sanur op Bali. Tijdens het diner met vertegenwoordigers van o.a. Santrian hotels en Accor werden ervaringen uitgewisseld.

“De internationale markt trekt gelukkig flink aan. Het eiland is absoluut terug op de toeristische kaart. Veel hotels hebben uitstekende aanbiedingen. De prijzen van de vluchten stijgen wel harder dan gewenst. Bali verwacht echter de komende maanden veel toeristen. In november vindt de G20 plaats op het eiland. Een reden te meer om alles tip top in orde te hebben”, aldus Paul.