18 april 2024
Thumbnail voor Rome en Wenen steden van de maand bij Sunair Vakanties

Rome en Wenen steden van de maand bij Sunair Vakanties

ALPHEN AAN DEN RIJN - Rome en Wenen zijn bij Sunair Vakanties in februari de steden van de maand. Deze hele maand kunnen klanten deze bestemmingen boeken met gratis extra’s.


Rome is een stad met veel cultuur en oudheden, maar ook met vele hippe winkels, cafés, bars en restaurants. Sunair biedt in deze stad ruim vijftig hotels aan. Als klanten deze maand een reis naar Rome boeken, krijgen ze daar een gratis 1-daagse hop-on-hop-off-tour ter waarde van 22 euro bij. Daarnaast krijgen ze een glas wijn en een snack ter waarde van 10 euro in de My Ale Wine en Beer bar en een Time to Momo stadsgids van 16,95 euro.

Wenen is traditioneel en trendy, met veel bezienswaardigheden, zoals de Spanische Hofreitschule, de Stephansdom, Hundertwasserhaus en Schloss Schonbrunn. Bij een boeking naar Wenen krijgen klanten een Sacher Torte met warme drank ter waarde van 15 euro, die zij kunnen nuttigen in het Sacher Eck Hotel in de stad. Ook voor deze bestemming krijgen klanten er een Time to Momo stadsgids bij, en gratis toegang tot het interactieve Haus der Musik ter waarde van 14 euro.

De actie is geldig voor boekingen die worden gemaakt in februari 2022. De gratis extra’s dienen reisagenten zelf in te boeken via SJORS of telefonisch. In SJORS is ook het mogelijk om nog meer extra’s bij te boeken, hierover krijgt de reisagent vijf procent commissie.