27 mei 2024
Thumbnail voor Sigrid de Vries van The Travel Club: Wij helpen elkaar allemaal

Sigrid de Vries van The Travel Club: Wij helpen elkaar allemaal

NES - Het goede nieuws van gistermiddag dat de EU-landen weer geel of groen kleuren, zorgt voor een positieve flow in de branche. Op verschillende sociale media kanalen zien wij de kleurrijke berichten van reisagenten voorbijkomen. Zo ook bij ZRA Sigrid de Vries van The Travel Club. Reisbizz.nl ging met haar in gesprek.


Sigrid is onlangs teruggekeerd vanuit Ibiza. Samen met haar dochter genoot ze van de reis die zij vanwege corona al een jaar heeft moeten uitstellen. “Ik zei tegen mijn dochter, we gaan nu gewoon. Of het nu oranje is of wordt, we laten ons er niet meer door tegenhouden”, vertelt Sigrid.

Prettig is de zeer actieve groepsapp van The Travel Club/YourTravel
Nu de EU-landen allemaal weer geel of groen zijn gekleurd, ziet het er vandaag compleet anders uit. Er komt direct meer beweging in de markt. “Deze maatregel schept zeker meer duidelijkheid voor reizigers, maar ook voor ons als reisagent. Dat is fijn en de hoogste tijd want ik merk dat ik in de afgelopen maanden veel onrust heb ervaren. Er komt tegenwoordig zoveel meer bij kijken dan alleen het boeken van een reis. Eigenlijk ben ik pas gerustgesteld op het moment dat ik een appje krijg van de klant dat ze de douane door zijn. Dat zorgt voor drukte in mijn hoofd”, deelt Sigrid met Reisbizz.

Prettig is de zeer actieve groepsapp van The Travel Club/YourTravel in de regio Friesland waar Sigrid woont. “Wij helpen elkaar allemaal. Als iemand bijvoorbeeld TUI moet bellen om een reis om te boeken, dan wordt dat in de appgroep gezet. Er volgen dan al snel meerdere reserveringsnummers en bundelen we onze krachten. Ook wanneer je het even niet ziet zitten slepen we elkaar er doorheen”, vervolgt Sigrid.

Opgelucht
De afgelopen maanden heeft Sigrid tijdelijk bij ING gewerkt op de zakelijke klantenservice. “Toen het reizen stil kwam te liggen, ben ik mijn financiële diploma’s gaan halen en heb ik met veel plezier bij ING gewerkt. In mei kwam er weer wat beweging in de reisindustrie en ben ik me weer gaan richten op datgene wat ik het allerliefst doe, reizen samenstellen en verkopen. Ik ben opgelucht dat het reizen ons nu weer wat makkelijker wordt gemaakt, al dan niet met maatregelen. Ik laat de keuze aan de klant. We hoeven tenslotte niet allemaal naar het buitenland, Terschelling is ook mooi!”