24 juni 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties’ BBQ actie is terug: ‘Samen sparen voor een team BBQ’

Sunair Vakanties’ BBQ actie is terug: ‘Samen sparen voor een team BBQ’

ALPHEN A/D RIJN - Sunair Vakanties is weer van start gegaan met de welbekende BBQ actie. Samen met je collega’s kun je bij de stedenspecialist sparen voor een teamBBQ. Sunair heeft dit jaar de actie symbolisch afgetrapt door de Sunair team BBQ te organiseren. De collega’s genoten van de BBQ en werden tegelijkertijd geïnformeerd over hoe de actie voor de reisagenten eruitziet.


Vanaf 1 juni tot en met 31 augustus sparen alle ingeschreven reisbureaus en ZRA’s voor een eigen BBQ avond. Elke pakketreis die voor een klant wordt geboekt, telt mee. “Om de actie kracht bij te zetten, is er besloten om in deze maanden maar liefst vier steden van de maand te bieden. Via sales zijn er tools, zoals een filmpje en consumentenuitingen, die gebruikt kunnen worden via social media kanalen. Deze maand zijn de steden van de maand Kopenhagen, New York, Madrid en Rome- met veel gratis extra’s te boeken”, vertelt Marja Bouwmeester namens Sunair.

Inschrijvingen voor de BBQ actie kunnen via de startpagina van SJORS ingediend worden. Eenmaal aangemeld, houdt Sunair alle boekingen bij en wordt regelmatig een tussenstand gegeven.

De BBQ avond van het Sunair team was een groot succes. “We hebben heerlijk gegeten en hielden onderling een KUBB-competitie. Team Kanaaleilanden won nipt van Team New York. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond. Dat wensen wij onze collega’s in de reiswereld ook toe en dat kan door deze BBQ actie. We hopen dan ook dat we in september weer heel veel collega’s blij mogen maken”, aldus Marja.