24 juni 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties organiseert studiereis naar Wenen

Sunair Vakanties organiseert studiereis naar Wenen

ALPHEN A/D RIJN - Sunair Vakanties organiseert in april een vierdaagse studiereis naar Wenen, de stad van pracht en praal. “Ga je mee naar de stad van Strauss, de stad van Lipizaner paarden, van Schloss Schonbrunn, de Wiener Schnitzel en de stad van Sachertorte?”, aldus de stedenspecialist.


Op zondag 16 april vertrekt de reis vanaf Amsterdam met KLM om 11:45 uur met een aankomst in Wenen om 13:30 uur. Woensdag 19 april vertrek je om 19:55 uur terug naar Amsterdam. “We verblijven drie nachten in het historische hotel Regina met halfpension en excursies ter plekke. Ook in andere Sunair hotels zullen we een kijkje nemen. Natuurlijk heb je ook zelf tijd om je bucketlist Wenen af te vinken. Eén ding is zeker: je komt terug als Wenenkenner!”

Voor de reis wordt een eigen bijdrage gevraagd van 225 euro per persoon. Je kunt je t/m vrijdag 10 maart inschrijven via SJORS. “Helaas kunnen we niet meer dan één inschrijving per winkel aannemen. In week 11 verneem je van ons of jij mee gaat op reis naar Wenen.”