23 mei 2024
Thumbnail voor Sunny Cars en Sunair Vakanties organiseren pubquizavonden voor het hele team

Sunny Cars en Sunair Vakanties organiseren pubquizavonden voor het hele team

Sunny Cars organiseert samen met Sunair Vakanties verschillende pubquizavonden door het land. Na een eerdere succesvolle editie in 2017 zijn de avonden na zeven jaar weer terug van weggeweest. Dit voorjaar trekken de steden- en autohuurspecialist het land in om hun kennis over te brengen.

Op maandag 25 maart rijden de reisorganisaties naar Breda, op woensdag 3 april naar Utrecht en op maandag 8 april naar Enschede. “We krijgen nu al ontzettend leuke reacties van reisagenten en de aanmeldingen gaan goed”, vertelt Manon Prins van Sunny Cars aan Reisbizz. “Sommige reisagenten geven wel aan dat de locatie toch niet helemaal past, maar bij succes zijn er zeker voornemens om dit volgend jaar weer samen met Sunair te organiseren.”

In 2017 was de laatste editie van de pubquizavonden. “Corona was één van de redenen dat we hier zo lang mee hebben gewacht”, gaat Manon verder. “Daarnaast willen we continu vernieuwen en op een andere manier kennis overbrengen. Jaarlijks bekijken we waar we onze focus op leggen. In 2019 waren dat weer andere evenementen, maar zelf hadden we nu weer zin in een pubquiz.”

Een avond vol fun!
Reisagenten kunnen volgens Manon een avond vol fun verwachten. “Het leuke is dat je je met het hele team kunt inschrijven. Daarom worden de avonden ook na het hoogseizoen gepland. Een uitje is dan zeker verdient”, vertelt ze enthousiast. De quiz bestaat uit vragen over het steden- en autohuurproduct, maar er komen ook muziekvragen aan bod. “Zoals je dat ook bij een echte pubquizavond hebt. De avond wordt aan elkaar gepraat door een echte pubquizmaster! En uiteraard laten we de winnaar niet met lege handen naar huis gaan.”

Wil jij ook bij één van de gezellige pubquizavonden zijn? Meld je dan aan via deze link. “De hele retail kan zich inschrijven, of je nu alleen komt of met het hele team. Er is plek voor 75 personen per avond en de avonden zijn van 19:00 tot 22:00 uur. Wees er dus snel bij en bemachtig een plekje in één van de leuke kroegen die uitgezocht zijn”, sluit Manon af.