24 juni 2024
Thumbnail voor Sunweb breidt winteraanbod uit met Scandinavië en Verenigde Arabische Emiraten

Sunweb breidt winteraanbod uit met Scandinavië en Verenigde Arabische Emiraten

ROTTERDAM - Sunweb breidt haar aanbod wintersport- en winterzonreizen uit met nieuwe bestemmingen. Zo kunnen vakantiegangers met de reisorganisatie naar de zon in de Verenigde Arabische Emiraten en naar de sneeuw in Zweden en Noorwegen.


“We zien dat reizigers steeds meer interesse tonen in bijzondere plekken om bijzondere herinneringen te maken”, laat Martine Langerak, woordvoerder bij Sunweb, weten. “In Scandinavië vinden liefhebbers van natuur en avontuur precies wat ze zoeken en is er eigenlijk altijd sneeuw. En ter contrast hebben we voor de liefhebbers van luxe en zon nu de Verenigde Arabische Emiraten.  Wij halen deze nog bestemmingen met een ‘ver weg’-gevoel dichtbij voor een breed publiek.”

In Noorwegen biedt Sunweb het skigebied Trysil aan. Vakantiegangers kunnen in Zweden genieten van een wintervakantie in Åre, Sälen en Vemdalen. Vanwege de hoge ligging van de gebieden is er een hoge sneeuwzekerheid, zelfs tot in het voorjaar. Vanuit Nederland biedt Sunweb wekelijks vluchten aan naar Zweden en Noorwegen. Naast de accommodatie en vlucht is ook 20 kilo ruimbagage inbegrepen en het meenemen van je eigen ski’s of snowboard inbegrepen in de prijs.

Wie het winterse weer juist wil ontsnappen, biedt Sunweb Abu Dhabi, Dubai en Ras al Kaihma in de Verenigde Arabische Emiraten aan als winterzonbestemmingen.