19 juli 2024
Thumbnail voor Transavia biedt passagiers optie om sneller door securitycontrole op Schiphol te gaan

Transavia biedt passagiers optie om sneller door securitycontrole op Schiphol te gaan

Transavia biedt vanaf 8 juli Fast Track Security op Schiphol aan. Met deze optie kunnen reizigers sneller door de veiligheidscontrole op de Nederlandse luchthaven. De service is inbegrepen bij vliegtickets in het Max-tarief, de hoogste tariefklasse van de prijsvechter. Andere klanten betalen minimaal 7 euro per persoon.

“Passagiers die Fast Track Security hebben geboekt mogen op Schiphol via een aparte rij door de security gaan en kunnen daarmee tijd besparen. Met de dienst zet Transavia een volgende stap in het zo efficiënt mogelijk reizen”, zo laat de budgetmaatschappij weten.

“Met Fast Track Security bepaalt een passagier zelf op welk moment hij of zij door de security gaat. Dus mocht je onverhoopt in de file staan op weg naar de luchthaven, of met een andere vertraging kampen: met deze service mag je op je eigen gewenste tijdstip door de controle.”

Passagiers kunnen de optie direct bij het boeken van een ticket kiezen of later aan hun boeking toevoegen in de online omgeving Mijn Transavia. Reizigers met een Privium-lidmaatschap hebben er niets aan, want zij kunnen sowieso al snel door de veiligheidscontrole.