17 mei 2024
Thumbnail voor VvKR Ledenvergadering dit jaar tijdens het Reisprof Event in Den Haag

VvKR Ledenvergadering dit jaar tijdens het Reisprof Event in Den Haag

DEN HAAG - De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) heeft besloten om hun jaarlijkse ledenvergadering te houden tijdens het Reisprof Event dat op 8 november in Den Haag plaatsvindt. Hierdoor krijgen VvKR-leden de mogelijkheid om naast de vergadering ook het Reisprof Event bij te wonen of zelf met een stand aanwezig te zijn.


“Sinds 2011 hebben meerdere reisspecialisten in Nederland hun krachten gebundeld en VvKR opgericht. Deze belangenvereniging heeft momenteel 433 leden die zich richten op kleinschalig toerisme en persoonlijke benadering. Deze speerpunten sluiten goed aan bij de kernwaardes van de Businessclub De Reisprof”, meldt Reisproef-initiatiefneemster Inez Ruska.

Ook de VvKR is blij met de samenwerking tijdens het event. “Ik ben zeer tevreden over deze samenwerking”, meldt Marleen Nijdam, secretaris van VvKR. “We verheugen ons op een nadere kennismaking tussen onze leden en de bezoekers en exposanten op deze dag en kijken uit naar nieuwe kansen die hier zullen worden gecreëerd.”

Behoefte is groot
Volgens Ruska groeit het bezoekersaantal en het deelnemersveld nog altijd, wat volgens de initiatiefneemster de behoefte aan een dergelijk evenement bevestigt. “Met een jarenlange ervaring in de reisbranche, weet het team van de Reisprof exact wat er nodig is en waar de behoeftes liggen bij de Reisprofs. De leden van de Businessclub hebben ook een stem bij het organiseren van het event”, aldus Ruska.

Wil jij ook deelnemen aan het event? Stuur dan een mail naar [email protected]. Een overzicht van de exposanten die hun deelname reeds hebben bevestigd, is te vinden op de site van het Reisprof Event.