24 juni 2024
Thumbnail voor Wenen en Valencia steden van de maand bij Sunair Vakanties

Wenen en Valencia steden van de maand bij Sunair Vakanties

ALPHEN AAN DE RIJN - Sunair Vakanties heeft Wenen en Valencia benoemt tot de steden van de maand oktober. Bij het boeken van deze steden ontvangen klanten gedurende de maand oktober gratis extra’s.


Wenen is de klassieke hoofdstad van Oostenrijk. De stad heeft theaters, koffiehuizen, indrukwekkende paleizen, een historische dierentuin, moderne nachtclubs en galerieën. Boekingen naar Wenen hebben als gratis extra een entreeticket ter waarde van 16 euro voor het Haus der Musik. Ook ontvangen ze een gratis Sacher Torte met warme drank in café Sacher Eck ter waarde van 20 euro en de time to momo app die ze voorziet van alle informatie rondom stedentrips. Deze app kost 10 euro.

Valencia is een internationale stad met veel bezienswaardigheden. Denk hierbij aan musea, imposante pleinen, maar ook natuur en architectuur. Consumenten die in oktober deze stedentrip boeken krijgen een gratis horchata drankje met een farton ter waarde van 6 euro. Daarnaast krijgen ze vier verschillende warme of koude pintxos inclusief een drankje bij Restaurant Orio ter waarde van 16,50 euro en de time to momo app ter waarde van 10 euro.

De actie is geldig voor boekingen die worden gemaakt in oktober 2022. Reisagenten dienen zelf de gratis extra’s in te boeken via SJORS of over de telefoon.