7 september 2024
Thumbnail voor Regent Seven Seas overtreft opnieuw haar eigen boekingsrecord

Regent Seven Seas overtreft opnieuw haar eigen boekingsrecord

MIAMI - Luxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas (RSSC) meldt dat ze opnieuw haar eigen boekingsrecord heeft verbroken met de lancering van haar 2024-2025 Voyage Collection bij de start van de verkoop op 24 augustus 2022. Het is de achtste recordbrekende lancering van het bedrijf sinds de World Cruise lancering in 2019.


Dat de RSSC weer een boekingsrecord heeft, laat zien dat er een aanhoudende en groeiende honger is naar luxe cruisereizen. Zo overtreft de cruisemaatschappij haar vorige grootste boekingsdag van 18 augustus 2021, toen zij haar 2023-2024 Voyage Collection lanceerde.

Uit de boekingsgegevens bleek ook dat er een toename was van reserveringen door reispartners in vergelijking met de lancering van de Voyage Collection van vorig jaar.

Jason Montague, president en chief executive officer van RSSC zegt het volgende: "De reiscollectie van dit jaar was zeer aantrekkelijk met meer variatie met meer dan 160 nieuwe havenintensieve routes die elk deel van de wereld ontdekken, inclusief aan boord van ons nieuwste schip Seven Seas Grandeur® zodra zij in 2023 toetreedt tot The World's Most Luxurious Fleet."

Belangrijkste reistrends
De cruisemaatschappij meldt dat gasten, net als vorig jaar bij de lancering, het meest gebrand zijn op het boeken van exotische en onbekende bestemmingen met de wens om langer te reizen met afvaarten naar onder meer bestemmingen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika die ongeveer 70 procent van de top 10 gereserveerde routes uitmaken.

Andere opvallende bestemmingen in de top 10 van geboekte afvaarten zijn het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika met de Amazonerivier.

Volgens Regent hechten de reizigers meer waarde aan hun tijd en ervaringen en zijn ze bereid meer uit te geven om de wereld in luxe te verkennen.

Er was ook een sterke vraag naar de onderscheidende suites van de lijn, evenals de vorstelijke, 4.443 vierkante meter grote Regent Suite.