20 juni 2024
Thumbnail voor Sambasso opgeheven, maar Fly to the West blijft retail-label

Sambasso opgeheven, maar Fly to the West blijft retail-label

SCHIPHOL - Eerder vandaag werd bekend dat Sambasso Alliantie B.V. verdwijnt en wordt opgeheven. Als gevolg van de aanhoudende coronacrisis en bijbehordende onzekerheden hebben aandeelhouders en directie dit besluit moeten nemen. Tioga Tours laat in een bericht weten dat Fly to the West

ondanks dit nieuws blijft bestaan als 100 procent retail-label.

“Het is erg jammer dat zij deze beslissing hebben moeten nemen als gevolg van de voortdurende coronacrisis”, meldt Paul Backer, directeur van Tioga Tours BV in het bericht. “Mede dankzij Sambasso groeide Fly to the West uit tot een belangrijke B2B-partner voor maatwerkreizen naar de VS, Canada en sinds kort ook Europa. Wij hebben altijd prettig met Bert samengewerkt.”

In overleg met Sambasso is Tioga Tours overeengekomen dat Fly to the West blijft bestaan als retail-label. Het label verandert niet de naam of het aanbod van maatwerkreizen. “Fly to the West behoudt de service, het maatwerk en de kennis die jullie van ons gewend zijn. De SGRz-dekking blijft en deze verandering heeft ook geen impact op bestaande boekingen”, sluit Backer af.