21 oktober 2024
Thumbnail voor Kunst en Corendon: Drie jonge fotografen exposeren in lobby Corendon Airport hotel

Kunst en Corendon: Drie jonge fotografen exposeren in lobby Corendon Airport hotel

Op initiatief van CEO en oud-staatssecretaris van Cultuur Gunay Uslu, wil Corendon lokale kunstenaars de kans geven om hun werk aan het publiek te tonen. Daarom mogen drie jonge fotografen hun werk laten zien in de lobby van het Corendon Amsterdam Schiphol Airport hotel in Badhoevedorp.

De expositie met werk van fotografen Tessa van den Boogaard, Lonneke van der Palen en Elizabeth Barrette “daagt de beschouwer uit om in het alledaagse het bijzondere te zien”, meldt Corendon. De expositie, die is samengesteld door Rana Ayvaz, is gratis toegankelijk en te bezichtigen van 31 oktober t/m 31 januari 2025.

Momentopname
“De werken van de fotografen verschillen duidelijk van elkaar, maar in hun verscheidenheid vloeien ze op wonderbaarlijke wijze samen tot een harmonieus geheel”, schrijft de touroperator. “De thema’s zijn intiem, speels, dromerig-vluchtig en toch tijdloos. Ze raken aan de kern van het Nederlandse leven, een momentopname van onze alledaagse wereld, gevangen door de lens van deze drie getalenteerde kunstenaars.”