23 mei 2024
Thumbnail voor TUI lanceert sportreispakketten voor Marathon op Mallorca

TUI lanceert sportreispakketten voor Marathon op Mallorca

Steeds meer Nederlanders trainen voor hardloopevenementen en willen graag deelnemen aan een halve of hele marathon. “Vol trots” kondigt TUI daarom de TUI Palma Marathon Mallorca aan, waarvoor de reisorganisatie de exclusieve aanbieder is van complete sportreispakketten. Het evenement zal op zondag 20 oktober 2024 plaatsvinden.

TUI is vanaf 2024 de titelsponsor en exclusieve distributiepartner van de TUI Palma Marathon Mallorca, die dit jaar voor de 20e maal wordt georganiseerd. De aangekondigde sportreispakketten zijn niet alleen beschikbaar voor de lopers zelf, maar ook voor familie en vrienden die meereizen. “De marathon op Mallorca is immers een gezinsvriendelijk sportevenement dat goed te combineren is met een vakantieverblijf”, aldus TUI. Ook de minder fanatieke lopers komen aan hun trekken, want er zijn afstanden van 9 km, een halve marathon en een hele marathon.

"Reizen en sport zijn een winnende combinatie en we zijn ervan overtuigd dat met onze exclusieve sportreispakketten de vraag naar de TUI Palma Marathon Mallorca alleen maar zal toenemen," zegt Marco van der Vlies, Head of Groups, Incentives & Sports TUI Nederland. "De TUI Palma Marathon Mallorca is een gezinsvriendelijk, internationaal en divers evenement, dat draait om plezier en saamhorigheid."

De populariteit van sportreizen onder TUI-klanten groeit gestaag, meldt de touroperator. “Door de passie voor het sporten, waarbij het lopen van een marathon steeds vaker op de bucketlist verschijnt, en door het plezier van samenzijn met gelijkgestemden.” TUI Sports neemt alle organisatie uit handen, “van vluchten tot accommodatie en startnummers, waardoor sportliefhebbers zich volledig kunnen concentreren op hun sportieve avontuur.”

Boekingen voor de TUI Palma Marathon Mallorca zijn vanaf nu beschikbaar, met arrangementen vanaf 3 nachten en dus voor zowel deelnemers als meereizende supporters. Boekingen zijn mogelijk via de website en via reisagenten.

Voor meer informatie over de TUI Palma Marathon Mallorca en de exclusieve sportreispakketten, bezoek onze website of neem contact op met een van onze reisadviseurs.