20 april 2024
Thumbnail voor EasyJet biedt met Aerobility speciale vlucht naar het noorderlicht

EasyJet biedt met Aerobility speciale vlucht naar het noorderlicht

LUTON - EasyJet heeft in samenwerking met de liefdadigheidsinstelling Aerobility een speciale vlucht georganiseerd om het Noorderlicht vanuit de lucht te kunnen bezichtigen. Aerobility biedt mensen met een handicap de kans om te kunnen vliegen. De ‘Aurora’ vlucht vertrekt op 18 februari 2023 vanaf Londen Gatwick. Alle opbrengsten van de vlucht gaan naar het goede doel.


Deze gedenkwaardige vlucht geeft passagiers de unieke ervaring om het noorderlicht te zien vanaf 30.000 voet. Voor vertrek vindt er een tweegangenmenu diner plaats voor de passagiers van de bijzondere vlucht in het Gatwick Sofitel Hotel. Bij zonsondergang vertrekt de vlucht op zoek naar het noorderlicht.

Tijdens het diner zijn er verschillende sprekers aanwezig. Onder deze gasten bevinden zich onder andere de presentator van BBC Sky at Night, Pete Lawrence, en meerdere noorderlichtexperts van de British Antarctic Society.

Aerobility
Aerobility is een goed doel die mensen met een handicap de mogelijkheid geeft om te kunnen vliegen. De luchtvaartmaatschappij en de liefdadigheidsorganisatie hebben deze vlucht al vaker uitgevoerd voor de pandemie, maar is sindsdien niet meer uitgevoerd. Met de vluchten hebben ze duizenden dollars opgehaald om mensen met een handicap het ultieme gevoel van vrijheid te geven en ze te laten ontsnappen aan hun beperkingen.

De prijzen beginnen bij 398 euro per persoon, met korting voor kinderen, gehandicapten en hun verzorgers.