21 mei 2024
Thumbnail voor EasyJet: klaar om snel uit te breiden vanaf Schiphol

EasyJet: klaar om snel uit te breiden vanaf Schiphol

SCHIPHOL - EasyJet, na de luchtvaartmaatschappijen binnen de Air France-KLM Group de grootste luchtvaartmaatschappij op Schiphol, zegt er klaar voor te zijn om het aantal vluchten snel uit te breiden. “De versoepelde reisbeperkingen zijn goed nieuws voor zowel de branche als onze passagiers”, meldt country director William Vet in reactie op de persconferentie van dinsdag.


“Elke keer dat reisbeperkingen worden versoepeld, zien we dat onze passagiers graag willen boeken. Onze flexibele garantie zorgt ervoor dat klanten met een gerust hart kunnen boeken, wetende dat wanneer hun reisplannen veranderen, ze hun boeking hierop kunnen aanpassen.”

Passagiers van easyJet kunnen deze zomer tot twee uur voor vertrek hun vlucht veranderen zonder wijzigingskosten. In tegenstelling tot andere luchtvaartmaatschappijen zijn er geen beperkingen op data of bestemmingen, aldus de Britse budgetmaatschappij.

EasyJet biedt op dit moment veertig rechtstreekse vliegverbindingen vanaf Schiphol, inclusief de recent toegevoegde routes naar Birmingham en Palermo.