20 september 2024

Nieuws

Thumbnail voor

Regent Seven Seas Cruises kondigt herstart cruisen aan met afvaart Seven Seas Splendor

AMSTERDAM – Regent Seven Seas Cruises heeft aangekondigd de cruises met Seven Seas Splendor te herstarten. De eerste afvaart van het schip begin september dit jaar is vanuit het Verenigd Koninkrijk. De reis markeert zowel de terugkeer van de cruisemaatschappij als het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor.

Thumbnail voor

Europese goedkeuring voor coronapaspoort; zomervakantie weer mogelijk

BRUSSEL - Het Europees Parlement heeft groen licht gegeven voor het Europees geldende coronapaspoort. Met een ruime meerderheid stemt het Parlement voor de nieuwe stap richting een relatief normale zomervakantie. Het 'EU COVID-19 certificate' moet in de plaats komen van het door de Europese Commissie voorgestelde Digital Green Certificate.

Thumbnail voor

TUI trekt zich terug uit biedingsproces om kantoren D-reizen

RIJSWIJK - TUI Nederland heeft zich terug getrokken als potentiële koper van een deel van de kantoren van D-reizen. De touroperator zegt toch geen toegevoegde waarde te zien in het overnemen van een deel van de boedel van de reisorganisatie.

Thumbnail voor

Resort met 3.500 kamers opent eind juni op de Las Vegas Strip

LAS VEGAS - Resorts World Las Vegas opent eind juni dit jaar officieel de deuren. In een samenwerking met Hilton zal Resorts World Las Vegas het eerste resort op de Las Vegas strip openen in meer dan tien jaar. Het resort telt 3.500 luxe kamers van de drie premium Hilton merken in Las Vegas.

Thumbnail voor

D66 en PvdA: geen quarantaineplicht voor gevaccineerde reizigers

DEN HAAG - De nieuwe quarantaineplicht voor reizigers uit risicolanden moet niet gelden voor reizigers die gevaccineerd zijn. Dat willen D66 en de PvdA. De partijen pleitten woensdag tijdens een overleg in de Tweede Kamer voor een uitzondering op de nieuwe quarantaineregels, die vanaf 15 mei gelden.

Thumbnail voor

Dylan van Eijkeren versterkt redactie Reismedia

SCHIPHOL - Sinds 1 april is Dylan van Eijkeren actief als redacteur bij Reismedia. Van Eijkeren is naast Bibi Mol de tweede redacteur die in korte tijd aan het redactieteam is toegevoegd. Hij zal zich vooral richten op de titels Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws.

Thumbnail voor

Disneyland Hotel in Parijs ondergaat renovatie met een koninklijk thema

MARNE LA VALLÉE - Terwijl de bouw van het Disney's Hotel New York, The Art of Marvel, nog in volle gang is, kondigt Disneyland Parijs aan dat het Disneyland Hotel de eerste koninklijke transformatie staat te wachten. Het doel van de renovatie is om te investeren in de gastervaring.

Thumbnail voor

Malta bereikt vaccinatie mijlpaal: 50 procent van de bevolking gevaccineerd

HOOFDDORP – Malta heeft een belangrijk punt in de vaccinatiecampagne bereikt. Sinds deze week is meer dan de helft van de volwassen bevolking gevaccineerd met ten minste één dosis van het vaccin. Zo’n twintig procent heeft ook al een tweede dosis toegediend gekregen.

Thumbnail voor

TUI Sales team op volle kracht verder met nieuwe gezichten

RIJSWIJK – Het salesteam van TUI heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Accountmanagers Marieke Jansen en Antoin Klein Hofmeijer verruilen hun baan voor een volgende uitdaging binnen TUI. Het salesteam is aangevuld met Anne Tattersall en Rutgher Verstrepen die het accountmanagement voor hun rekening nemen.

Thumbnail voor

Aantal besmettingen op Curaçao fors afgenomen

WILLEMSTAD - De situatie rond de coronabesmettingen op Curaçao lijkt te verbeteren. Dinsdagavond maakte de Curaçaose overheid bekend dat er nog zevenhonderd geregistreerde besmettingen op het eiland zijn. Vorige week waren dat er nog 2.268 en een week daarvoor zelfs 4.167.

Thumbnail voor

Regent Seven Seas Cruises onthult nieuwe cruises gecombineerd met treinreizen

AMSTERDAM - Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuw 'Concierge Collection' programma onthuld voor 2022. 'Refinement on the Rails' combineert naar eigen zeggen het beste van all-inclusive luxe cruisen met de mogelijkheid om te genieten van een zorgvuldig samengesteld treinprogramma op een aantal van 's werelds mooiste en meest fascinerende bestemmingen.

Thumbnail voor

EasyJet maakt Flex-garantie nog flexibeler voor reizen deze zomer

LUTON - Als onderdeel van de ‘Flex-garantie’ heeft easyJet een nog flexibeler beleid aangekondigd om passagiers meer vertrouwen te geven om deze zomer een reis te boeken. Volgens de luchtvaartmaatschappij kan een boeking mee veranderen, wanneer plannen van de reiziger veranderen.

Thumbnail voor

Spanje wil vanaf juni weer toeristen toelaten

BARCELONA - Na een proef met digitale gezondheidscertificaten op alle 46 Spaanse luchthavens in mei, zal Spanje vanaf juni toeristen weer verwelkomen. De Spaanse minister van Toerisme, Fernando Valdes Verelst, schetste deze plannen voor het land tijdens de wereldtop van de World Travel & Tourism Council in Mexico.

Thumbnail voor

Ryanair: vluchten zomerseizoen 2022 al te boeken

DUBLIN - Ryanair heeft woensdag de dienstregeling van de zomerdienstregeling van volgend jaar vrijgegeven. Daarmee is het nu al mogelijk om vluchten van de prijsvechter te boeken voor de periode april tot en met oktober 2022.

Thumbnail voor

Hillman Travel doet op het laatste moment bod op deel reisbureaus D-reizen

AMSTERDAM - Afgelopen maandagavond eindigden de deadline voor geïnteresseerden om een bod te doen voor overname van kantoren van D-reizen. De curatoren van het bedrijf ontvingen op het laatste moment nog een bod van een partij die een groot aantal winkels van de failliete reisorganisatie wil overnemen.